Ga naar de inhoud

Chirofeesten

Dag allerliefste Chiro vrienden

Onze officiële start nemen we op zondag 24 september 2023 met een groot CHIROFEEST. Tussen 12u30 en 19u00 staan onze deuren open en we nodigen dan alle kinderen samen met hun mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, tantes, nonkels… uit om een kijkje te komen nemen op ons Chiroterrein. Je kan er de kampfoto’s bekijken, we stellen er onze Chirowerking voor, je kan er dat ene lievelings-T-shirt terugvinden dat je sinds het kamp kwijt was of je kan ook nog eens bij onze uniformenstand langsgaan. Doorlopend kan je heerlijk smullen van onze grote BBQ met verse groentjes en andere lekkernijen. Bovendien zullen de kinderen hun dansje/toneeltje van bij het kampvuur nog eens ten beste brengen. Op Zondag 17 september wordt iedereen verwacht tussen 14u00 en 17u00 op de Chiro om het dansje/toneeltje van bij het kampvuur nog eens te oefenen en zich nog een laatste keer te amuseren met de oude leiding.

Nog even de concrete planning:
12u00 : De eerste stukken vlees zijn door heel Hoegaarden te ruiken.
14u00 : De kinderen maken zich klaar voor de sketches.
14u30 : Sketches op het podium + voorstelling van de leidingsploeg.
16u00 : Vertier, plezier en heel wat gezwier! Spelkledij is aangeraden. (spelen in het veld)
17u00 : De barbecue draait weer op volle toeren + volksdansen.
20u00 : Daa-aag! Tot op 1 oktober.

Wij zouden graag willen weten welk lekker (vegi)vleesje wij op de BBQ moeten smijten voor jullie. Daarom vragen wij om u op voorhand in te schrijven. Dit kan op verschillende manieren:

Via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdQ…/viewform
of
Via het inschrijvingsstrookje (meegegeven in het infoboekje bij het rondgaan van de leden). De deadline voor de inschrijving is 17/09. Achteraf is dit niet meer mogelijk, aangezien wij dan geen vlees of groenten voor jullie voorzien hebben. De betaling gebeurt ter plaatse. (cash/bancontact/payconiq)

Wij kijken er alvast enorm hard naar uit!

Enthousiaste groetjes
Chiro Hoegaarden

Tags: