Ga naar de inhoud

Gildenavond 2015

Wij presenteren met plezier onze 6de editie van de Gildenavond op zaterdag 21 maart 2015 in het Parochiecentrum!

Tussen 17u en 21u is er de gelegenheid om te smullen van een kaasschotel, geserveerd met een assortiment brood, balletjes met kriekjes (ook een vegetarische variant mogelijk) en pensen (zwart/wit) met verse appelmoes. Deze laatste twee gerechten worden ook met brood geserveerd. Opgelet, om van deze maaltijden te kunnen genieten, moet je op voorhand inschrijven!

Nadien kan je nog tot in de late uren proeven van onze uitgebreide selectie aan zware bieren, die door ons testpanel persoonlijk werd geproefd en goedgekeurd. Natuurlijk serveren wij ook een variëteit aan frisdrank.

Als kers op de taart is er ook de mogelijk om je dansklompen aan te trekken en je volledig te laten gaan op onze welgekende volksdansen. Doorlopend kan je ook je nostalgie opborrelen tijdens de talrijke volksspelen in de zaal.

Voor de kinderen wordt er door de tito’s een leuke film voorzien. Ten voordele van hun groepskassa openen zij om 19.00u en 21.00u de deuren van de filmzaal. Met de drankbonnetjes kunnen de kinderen ook genieten van frisdrank en versnaperingen.

Spread the word!

Jullie leidinggildenavond